Από τον 6ο του 2022 σταμάτησε η υποστήριξη του internet explorer. Για λόγους ασφαλείας και καλύτερης απεικόνισης των σύγχρονων τακτικών του web χρησιμοποιήστε ένα σύγχρονο browser: Microsoft Edge, Chrome, Firefox.
Τραλλέων 29 Γαλάτσι - Άνω Πατήσια Αθήνα 2102220117

mqb_platform Η νέα πλατφόρμα MQB του VW GROUP ...

Η πλατφόρμα Modular Querbaukasten (MQB), είναι μία ευέλικτη πλατφόρμα στην οποία έχουν επενδύσει πολλά χρήματα και περιμένουν πολλά κέρδη από την χρησιμοποίηση της.

Χαρακτηριστικά της είναι το χαμηλό της βάρος και η ευελιξία της , έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα μοντέλα του VW GROUP, τα οποία φέρουν τον κινητήρα εγκάρσια, ανεξαρτήτως αμαξώματος (compact, sedan, suv, mpv κλπ) και ανεξαρτήτως τύπου καυσίμου. Θα χρησιμοποιηθεί με κινητήρες βενζίνης (MOB (EA211 από 60 - 150 ίππους)), diesel (MDB (ΕΑ288 από 90 - 190 ίππους)), ηλεκτρικούς, υβριδικούς, αιθανόλης, αερίου κλπ.

Σταθερό σημείο της πλατφόρμας είναι η απόσταση από τα πενταλ μέχρι το κέντρο του τροχού, με όλα τα υπόλοιπα σημεία να είναι μεταβλητά (μήκος, μεταξόνιο, μέγεθος τροχών, θέση και αριθμός καθισμάτων), κίνηση (εμπρόσθια, τετρακίνηση κλπ).

Θεωρητικά όλα τα μοντέλα θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ίδια γραμμή παραγωγής.


Image of

Kokkinakis Service. Εξειδικευμένο συνεργείο AUDI, VW, SEAT, SKODA, SUBARU, OPEL, FORD, SMART | Castrol Service Plus.


Επικοινωνία

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 - 18:00
  • Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά

Ακολουθήστε μας στα social media