Από τον 6ο του 2022 σταμάτησε η υποστήριξη του internet explorer. Για λόγους ασφαλείας και καλύτερης απεικόνισης των σύγχρονων τακτικών του web χρησιμοποιήστε ένα σύγχρονο browser: Microsoft Edge, Chrome, Firefox.
Τραλλέων 29 Γαλάτσι - Άνω Πατήσια Αθήνα 2102220117

Προσφορές service

dcc DCC ή dynamic chassis control ονομάζει η VW την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση. Magnetic ride ή MR ονομάζει η AUDI τα αμορτισέρ με μαγνητοροικό υγρό ...

Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση της VW (DCC), έχει 3 προγράμματα (comfort, normal, sport) τα οποία: στη θέση comfort εστιάζει στην άνεση, στη θέση normal μεταβάλει συνεχώς την σκληρότητα της ανάρτησης και στη θέση sport σκληραίνει την ανάρτηση εστιάζοντας στην σπορ οδήγηση, εξαφανίζοντας τις κλίσεις του αμαξώματος. Βέβαια και στη θέση comfort αν καταλάβει απότομη μεταφορά φορτίου, μεταβάλει την σκληρότητα για όσο χρόνο χρειαστεί.

dcc1 dcc2 dcc3

Από την άλλη η AUDI χρησιμοποιεί αμορτισέρ με μαγνητοροικό υγρό (MAGNETIC RIDE), το οποίο μεταβάλλει την ρευστότητα του την ώρα που διοχετεύεται ηλεκτρική ενέργεια μέσω ενός ηλεκτρικού πηνίου. Το υγρό περιέχει μεταλλικά μικροσφαιρίδια, τα οποία αλλάζουν θέση μεταβάλλοντας τη διέλευση του υγρού. Δηλαδή η διάταξη που παίρνουν τα μικροσωματίδια αλλάζει την ρευστότητα του υγρού κι έτσι αλλάζει η "σκληρότητα" των αμορτισέρ.

Kokkinakis Service. Εξειδικευμένο συνεργείο AUDI, VW, SEAT, SKODA, SUBARU, OPEL, FORD, SMART | Castrol Service Plus.


Επικοινωνία

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 - 18:00
  • Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά

Ακολουθήστε μας στα social media