Από τον 6ο του 2022 σταμάτησε η υποστήριξη του internet explorer. Για λόγους ασφαλείας και καλύτερης απεικόνισης των σύγχρονων τακτικών του web χρησιμοποιήστε ένα σύγχρονο browser: Microsoft Edge, Chrome, Firefox.
Τραλλέων 29 Γαλάτσι - Άνω Πατήσια Αθήνα 2102220117

imvrosimvros2

Σήμερα η κατάσταση στο νησί είναι η εξής: τα περισσότερα σπίτια είναι εγκαταλελειμμένα από τους Έλληνες ιδιοκτήτες και λεηλατημένα από τους εποίκους στο νησί, Τούρκους.

Οι ελάχιστοι Έλληνες – εκ των οποίων 95% άνω των 60 ετών - που δε θέλησαν να εγκαταλείψουν την ιδιαίτερη πατρίδα τους, ζουν καθημερινά κάτω από σηνθήκες φόβου, εγκατάλειψης και αλλοτρίωσης.

Η τουρκική κυβέρνηση συνεχίζει να εκτελεί την πολιτική του εποικισμού του νησιού. Σκοπίμως μετακομίζει τους τούρκους από της κεντρικές περιοχές της Μικράς Ασίας. Μετατρέπει τα κτίρια των Ελληνικών Σχολείων σε τουριστικούς ξενώνες. Χρησιμοποιεί όλους τους νομικούς και οικονομικούς μηχανισμούς για να αρπάξει και τις τελευταίες ιδιοκτησίες των Ελλήνων.

Συνυπολογίστε σ' όλα αυτά την Μικρασιατική καταστροφή, τον Σεπτέμβριο του '55 στην Πόλη, την γενοκτονία των Ποντίων, την Κύπρο, τα Ίμια, τον Ηλιάκη και πλήθος άλλων εγκλημάτων - προκλήσεων των "γειτόνων" κι ύστερα ελάτε να σας πω την γνώμη μου για γειτονίες, φιλίες, υπογραφές, συνθήκες, συμφωνίες, πολιτικούς, διπλωμάτες,κουμπαριές, ηγέτες, κυβερνήσεις κλπ. Άντε γεια...

Kokkinakis Service. Εξειδικευμένο συνεργείο AUDI, VW, SEAT, SKODA, SUBARU, OPEL, FORD, SMART | Castrol Service Plus.


Επικοινωνία

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 - 18:00
  • Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά

Ακολουθήστε μας στα social media