Από τον 6ο του 2022 σταμάτησε η υποστήριξη του internet explorer. Για λόγους ασφαλείας και καλύτερης απεικόνισης των σύγχρονων τακτικών του web χρησιμοποιήστε ένα σύγχρονο browser: Microsoft Edge, Chrome, Firefox.
Τραλλέων 29 Γαλάτσι - Άνω Πατήσια Αθήνα 2102220117

Προσφορές service

kokkinakis-service app Η android εφαρμογή μας. H εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν περιέχει διαφημίσεις ...

Αποκτήστε το στο Google Play

Αρχική σελίδα. Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής μπορείτε: από την αριστερή στήλη, να δείτε όλες τις προσφορές service, να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης από την τοποθεσία σας στο συνεργείο, να καλέσετε το συνεργείο, να στείλετε μήνυμα στο συνεργείο μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Από τη δεξιά στήλη από την επιλογή "που έχω παρκαρει", μπορείτε να αποθηκεύσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας, να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή και να λάβετε οδηγίες από την τρέχουσα τοποθεσία στην αποθηκευμένη τοποθεσία μέσω των google maps. Από τις επιλογές "βενζινάδικα κοντά μου" και "parking κοντά μου" μπορείτε να δείτε τα βενζινάδικα ή τα parking κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας.


Menu. Στο menu μπορείτε να βρείτε τις ίδιες επιλογές, μαζί με επιλογή αλλαγής γλώσσας και εικονίδια για τις σελίδες μας στο facebook, το instagram και το κανάλι μας στο youtube.


Που έχω παρκάρει. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας, να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή και να λάβετε οδηγίες από την τρέχουσα τοποθεσία στην αποθηκευμένη τοποθεσία μέσω των google maps.


Διαχείριση οχήματος - agenda. Από την επιλογή "Διαχείριση οχήματος -agenda", μπορείτε να καταχωρήσετε:


  • Tο όχημα ή τα οχήματα σας με πεδία: αριθμός κυλοφορίας, μάρκα, μοντέλο, χρονολογία, αριθμός πλαισίου και αριθμός κινητήρα (απαραίτητα πεδία είναι ο αριθμός κυκλοφορίας και η μάρκα) και μέσω του πίνακα "αποθηκευμένα οχήματα" να έχετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του οχήματος (π.χ. για παραγγελία ανταλλακτικών, για προσφορά service κλπ). Στον πίνακα οχημάτων υπάρχει κουμπί "Διαγραφή επιλεγμένου οχήματος" μέσω του οποίου μπορείτε να διαγράψετε το όχημα. Στην βάση δεδομένων πρέπει να υπάρχει οποσδήποτε έστω ένα όχημα. Για να διαγράψετε κάποιο όχημα πρέπει να υπάρχει αποθηκευμένο τουλάχιστον ένα άλλο.
  • Όλες τις εργασίες συντήρησης (π.χ. λιπαντικό service, γενικό service, αλλαγή ελαστικών, αμορτισέρ, μπαταρίας κλπ) και όλα τα έξοδα του οχήματος (ανεφοδιασμός καυσίμου, διόδια, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, πλύσιμο οχήματος κλπ) ανά αριθμό κυκλοφορίας οχήματος με ημερομηνία υπενθύμισης και σημειώσεις.
  • Από τους πίνακες εγγραφών μπορείτε να δείτε: Από τον πρώτο πίνακα "ανά ημερομηνία" όλες τις εγγραφές ταξινομημένες ανά ημερομηνία (φθίνουσα ταξινόμηση). Από τον δεύτερο πίνακα "ανά υπενθύμιση" όλες τις εγγραφές οι οποίες έχουν υπενθύμιση με ταξινόμηση ανά ημερομηνία υπενθύμισης (αύξουσα ταξινόμηση). Όταν υπάρχει υπενθύμιση η οποία "έληξε" παρουσιάζεται μήνυμα ότι υπάρχουν εκπρόθεσμες υπενθυμίσεις. Από τον τρίτο πίνακα "Πίνακας καυσίμων" όλες τις εγγραφές οι οποίες αφορούν ανεφοδιασμό καυσίμου ή διόδια. Από τον τελευταίο πίνακα πατώντας το κουμπί "έξοδα καυσίμων - διοδίων ανά μήνα" ανοίγει menu στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε μήνα-έτος και να δείτε τα έξοδα του μήνα σε καύσιμα και διόδια.
  • Σε όλες τους πίνακες υπάρχει κουμπί "διαγραφή επιλεγμένου στοιχείου" με το οποίο αφού πρώτα επιλέξετε κάποια εγγραφή από τον πίνακα, μπορείτε να την διαγράψετε. Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε 3 πίνακες (ανά ημερομηνία, ανά υπενθύμιση και καύσιμα - διόδια). Μπορείτε να διαγράψετε από έναν πίνακα μία εγγραφή χωρίς να επηρεάζει τους άλλους. Αν θέλετε να διαγράψετε τελείως μία εγγραφή, πρέπει να την διαγράψετε και από τους 3 πίνακες.
  • Από το κουμπί "Εξαγωγή εγγραφών σε αρχείο csv (logs.csv)", μπορείτε να δημιουργήσετε αρχείο csv των εγγραφών από τον πίνακα "ανά ημερομηνία". Το αρχείο έχει όνομα logs.csv και θα το βρείτε στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας. Σε ορισμένες συσκευές με έκδοση android 10 και πάνω, λόγω των περιορισμών της google, η λειτουργία ίσως δεν είναι διαθέσιμη.

Image of

Για υποστήριξη, απορίες, προτάσεις σχετικά με την εφαρμογή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αποκτήστε το στο Google Play

Kokkinakis Service. Εξειδικευμένο συνεργείο AUDI, VW, SEAT, SKODA, SUBARU, OPEL, FORD, SMART | Castrol Service Plus.


Επικοινωνία

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 - 18:00
  • Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά

Ακολουθήστε μας στα social media