Από τον 6ο του 2022 σταμάτησε η υποστήριξη του internet explorer. Για λόγους ασφαλείας και καλύτερης απεικόνισης των σύγχρονων τακτικών του web χρησιμοποιήστε ένα σύγχρονο browser: Microsoft Edge, Chrome, Firefox.
Τραλλέων 29 Γαλάτσι - Άνω Πατήσια Αθήνα 2102220117

hyundai_i20_n_2020 H HYUNDAI παρουσίασε το νέο i20 N...

Το Hyundai i20 N, κινείται από τον 1,6 T-GDi κινητηρα ο οποίος αποδίδει 204 ίππους στις 4.500-5.500 σ.α.λ. και 275 nm ροπής στις 1.750-4.500 σ.α.λ.. Ο κινητήρας με το CVVD (Continuously Variable Valve System (συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό των βαλβίδων)) ρυθμίζει τη διάρκεια του ανοίγματος και του κλεισίματος των βαλβίδων ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης, επιτυγχάνοντας αύξηση της απόδοσης και βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου κατά 3%.

Επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ/ώρα.

Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρόσθιους τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου και μπορεί να εξοπλιστεί με το N Corner Carving Differential (ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης).

Είναι διαθέσιμα 5 προγράμματα οδήγησης (Normal, Eco, Sport,N, N Custom) τα οποία παραμετροποιούν τον κινητήρα, το τιμόνι και την εξάτμιση, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας έχει 3 προγράμματα (on, sport, off).

Στο εξωτερικό, αμέσως φαίνονται οι σπορ καταβολές του μοντέλου, με την μεγάλη γρίλια, τις ποδιές, τον διαχύτη, τις κοκκινες δαγκάνες των φρένων, την αεροτομή και τις ζάντες 18 ιντσών με ελαστικά Pirelli P-Zero 215/40.

Στο εσωτερικό συναντάμε τα μπακετ καθίσματα, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, τα αλουμινένια πεντάλ και το δερμάτινο τιμόνι με τα 2 paddles για την επιλογή προγραμμάτων και το συστήματος ευστάθειας και του κόκκινου κουμπιού το οποίο ενεργοποιεί το σύστημα Rev Matching.


Image of

Kokkinakis Service. Εξειδικευμένο συνεργείο AUDI, VW, SEAT, SKODA, SUBARU, OPEL, FORD, SMART | Castrol Service Plus.


Επικοινωνία

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 - 18:00
  • Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά

Ακολουθήστε μας στα social media